Saturday, January 20, 2018

(All Answers)Amazon Pay levels Quiz- Answer & win Rs 5000

Here we have 3 levels and each level has 3 questions. You have to give correct answers of all three levels. You will get the chance to win Rs 5000 Amazon pay balance. This offer is available on Amazon mobile app, So we suggest you to use & Install the Amazone app .

1, First of all, Download The Amazon app from Playstore Or App Store.
2. Open The App & Signin to your Amazon Account
3. Now Just Go To the Homepage & you will see a Banner Of “Amazon Pay Levels“

                                     

4. Now Just click on the Banner & you will be redirected to the quiz.

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- 2nd ad -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-2596965622293514"
     data-ad-slot="3020478585"
     data-ad-format="auto"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
We have added the answers to this quiz so it would be easier for you to complete it.
Level 1 – Shop With Balance

                                       

1. Which of these is the fastest way to pay for shopping on Amazon?
Answer:- Amazon pay balance

2. You can get 10% cashback on using Amazon Pay balance during the Great Indian Sale. What is the maximum cashback a customer can avail?
Answer:- Rs 200

3. What is the minimum order value eligible for the Amazon Pay balance cashback offer?
Answers:- Rs.250

Level 2 – Mobile Recharges

1. Which of the following can be done using Amazon Pay balance?
Answer:- Prepaid mobile recharges

2. This Great Indian Sale, you can get flat _% cashback up to Rs. _ on pre-paid mobile recharges. What is the correct cashback offer?
Answers:- 50% Cashback up to 50
3. The Amazon Pay balance cashback offer on prepaid mobile recharges is applicable on all telecom operators
Answer:- True

Level 3 – Partner Apps

1. Amazon Pay can also be used on many popular apps like BookMyShow, Redbus, Faasos, Urban Ladder and many more.
Answer:- true

2. Which of these can you NOT pay for using Amazon Pay on partner websites?
Answers:- One-way ticket to the moon

3. When is the Amazon Great Indian Sale live for all customers?
Answer:- 21-24 January

Now You Have Just Completed The amazon Pay levels quiz and You Are Eligible To Win Rs 5000 amazon pay balance On This Amazon Pay level contest
Latest
Next Post

About Author

0 comments: